09.apr.2011 ? 09:16

JEG SLUTTER

Jeg slutter å blogge fordi jeg har ikke tid til tiders. Jeg slutter også for at jeg blogger uten at jeg får noen kommentarer. Men hovedpoenget at jeg slutter er desverre at jeg ikke gidder mer!

Jeg syns blogg er utrolig morsomt, men jeg har lissom ikke noen faste lesere og faste som kommenterer vær dag. Ok, jeg driter i det. Men jeg føler meg så dum hvis det er bare "jeg" som leser og skriver min blogg. Kan hende og dere ikke liker min blogg eller syns jeg ikke skriver om noe intrisagnt, men jeg prøver jo alltid's så godt jeg kan!

Å, kan jo hende hvis jeg kommer tilbake å skriver noen innlegg, men bare hvis folk gidder å ha meg tilake som "jeg" blogger'n. 


vi sees kanskje en gang da ;) 

-bye
08.apr.2011 ? 17:29

GOD HELG FOLKENS

god helg dere, i helgen skal jeg sikkert bare være hjemme å kose meg, hvis jeg ikke skal noe annet som pluttselig går i veien. (?) Etter skolen i dag gikk jeg innom butta og jeg kjøpe meg is, omg, is er det beste som finnes! Også på en så fin dag -med sol , varme og mye vind men samma det. elsker sol og varme så driter i vinden vel? :)


hahhahaha, katta lekte med kamra mitt og klipsa et lite bilde av ho. Pluttselig var det der når jeg kom på mobilen! så flink atte :)

HA EN GOD HELG VIDERE, SÅ SNAKKAS VI VETT!

07.apr.2011 ? 15:48

HOS INE - AGAIN

Hei å hå. Nå er jeg hos ine igjen og vi skal også på cheer trening igjen etter på, åhhhh...  jeg bare ELSKER sånn serr,ELSKER  cheerleading treninger. jeg har jo verdens beste lag <3 

rompen til Ine <3 cheer!

vi snakkas seinere, maby ;)  

PS; vet noen ossen man tar bort side -meny'en -av Nina christine? DET ER VIKTIG

06.apr.2011 ? 16:48

I'M BACK

Nå er jeg tilbake etter en veldig lang blogg pause. grunnen ikke blogging på mandag og tirsdag er fordi jeg har vært i Kjose fram til det, og da hadde jeg ikke tid til å blogge de dagene. Men "I'M BACK" :) 

Nå er jeg hos Ine malene og vi steller oss til cheertrening, gleder meg til trening idag. føler det er litt lenge siden, men det er jo bare torsdagen (siden sist) hmm... Ihvertfall idag får jeg "cheerskoa" mine og jeg gleder meg veldig til å få de! henter de på postkontoret rett føre trening, yey :) 

Igår farga jeg håret mitt og ble egentlig litt fornøyd som ikke er så vanelig at jeg blir.. tar vel en gang et bilde av det? :)


litt gammalt bilde da men... jeg elsker deg <3 

vi blogges senere da? bye

hits