27.feb.2011 ? 16:24

HAR JEG NOEN GANG SAGT AT....

...Jeg skal til NM å se på cheerleading? Pride senior skal delta. Det er det laget som er et hakk høyre en oss. For laget "mitt" går på junior. Så da må jeg ofc se på! Vi skal sove i en leilighet og få masse god mat osv. Vi skal kose oss kjempe mye! Så det gleder jeg meg til.

Har ikke blogget siden jeg var på hytta, men nå skal jeg blogge for de dagene. Fredag var jeg på vei hjem fra hytta, reiste klokka 3 og kom hjem klokka halv 6. Rett etter jeg kom hjem skulle jeg være barnevakt til to stk. Så det var jo koselig,HAHA. Lørdag spurte Ida Marie meg om jeg ville bli med til byn, ofc ville jeg det. Hadde jo ikke noe annent å gjøre. Men så glemte vi jo at det stenge klokka 6, så da ble det heller kiwi, vi hold på å le oss ihjel! Når vi kom hjem derifra kom to til, Andreas og Martin. De var her helt til klokka 11, og vi så på FATSO. Når de dro hjem sov Ida hos meg, koselig :) sitter jeg her og blogger imens jeg ser på hopprenn på tv, snart så skal jeg spise deilig mat som mamma lager..

Bilder fra hytta.


Roterommet til meg og Marcus er fint.


været var ikke så veldig fint.


hunden min stuker med hue på skrå


her sitter de å svetter DC...

Det var ikke så mange bilder, men ja.. VI blogges :)

 

- l0veundemotions @ Rebecca

 

23.feb.2011 ? 19:51

NÅ ER JEG PÅ HYTTA

Jeg er på hytta og koser meg med familien. Vi kom igår klokka halv 10 så hadde ikke tid til å blogge da! I dag har vi vært ute å laga hopp, så det var jo gøøy :) Det blir ikke noe bilde, for har ikke orka  tatt ett. Men kan jo bli et annet bilde fra google ellerno? 


photo_: google.no

hva skal dere i vinterferien? 

-l0veundemotions @ Rebecca

22.feb.2011 ? 00:16

JEG SITTER Å STUKER PÅ PC MENS MARCUS SOVER (SØTT)

Hei og hå. Nå sitter jeg på pcen imens Marcus sovna søtt på madrassen, haha! som jeg sa så skulle jeg gå med dennis til tirsdag og kanskje til kjose til onsdag, men ingen ting ble noe av, for en viss grunn. Men da skal jeg kanskje heller til hytta i Rauland med familien i morgen eller onsdag :)

Ser dere, jeg skulle blogge litt om jeg orka men det blei ikke mye. HAHA


photo_: privat (gammelt)

Jeg lover jeg skal bli en bedre blogger, men å blogge er faktisk ikke et liv jeg skal bruke tid på, så er ikke altid jeg får det til.

 

- l0veundemotions @ Rebecca♥

20.feb.2011 ? 15:19

MARCUS KOMMER TIL MEG

Snart kommer mitt søskenbarn Marcus. Vi skal ut og stuke med noe, vet ikke hva han snakka om egentlig.. Pluttselig ville jeg blogge et innlegg igjen, for akkurat nå har jeg ikke en shit å gjøre, så da passa jo det snaxent :') Til tirsdag skal jeg gå med Dennis og til onsdag skal jeg kanskje(?) til noen venner i Kjose♥ Så fikk dere vite det, hvis dere "savna" meg.photo_:Privat (mobil-bilde)


-l0veundemotions @ Rebecca

20.feb.2011 ? 13:56

NYTT DESIGN

hej, nå har ikke jeg blogget siden 13feb, fordi jeg ikke kan! Mye lekser, venner og ja, det er veldig mye fortiden. Da skjønner dere det sikkert O.o 
Det er vinterfeire og det er deilig . Jeg har gleda meg til ferien helt siden det nye året begynte og før det. Og så er det supert å ha ferie nå, siden det er jo så fint vær :)Jeg trur ikke jeg blogger så mye i ferien, så trur bloggen skal ta litt fri, men kan hende jeg blogger et lite innlegg! Det er noen som spør meg "hvorfor jeg blogger.." Joa, for det første, så blogger jeg ikke så ofte og for det andre så er det jo gøy mange ganger. Men som sagt, det er mange ganger jeg ikke har blogglyst. Men prøver jo så godt jeg kan med å blogge og bloggen :)Også har jeg nytt design, jeg ble så lei av det andre, så var jo greit å få ordna på det! Jeg "tar" designa fra http://bloggdesignet.blogg.no/ /lisa/ De er altså gratise alle sammen!

- liker dere ferie? 
- hva skal dere i vinterferien?

 

-l0veundemotions @ Rebecca

 

13.feb.2011 ? 13:54

GURO STUKA MED MOBILEN MIN
legg merke til bak guro der...og nydelige meg daa..............♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

hva syns du om bildene? guro er søt, ikkesant?

 

- l0veundemotions @ Rebecca

 

13.feb.2011 ? 13:45

BILDER AV PUS


bilder: tatt av meg 


- l0veundemotions @ Rebecca

12.feb.2011 ? 11:23

12.02.11Jeg vet aldri hva jeg skal blogge om, jeg blogger bare om min hverdag nesten
hele tiden og det begynner å bli ganske kjedelig for både dere og meg..

hva skal jeg blogge om?

 

- l0veundemotions @ Rebecca

09.feb.2011 ? 12:09

SORRYY

hei, nå har jeg vært syk i flere dager. Så det har ikke vært så lett å blogge når jeg ikke orker. Også det at jeg ikke har tatt bilder skjønner dere sikkert, må si dere har en flink blogger her......!

Igår var jeg i oslo sammen med mamma. VI REISTE KLOKKA 4 PÅ NATTA.....(sinnsyke meg...) Men det var fordi vi skulle kjøre tante og onkel til gardemoen.

menmen, idag er jeg litt bedre i formen men ikke sånn at jeg kan på skolen enda. Men seinere skal jeg på ulrik! heho

Som dere husker så skulle jeg ta en video av trenigen føre  oppvisninga, men Ine har ikke sent meg videoen enda så da får jeg ikke gjort det enda!


gammelt bilde av meg og KØDDE bilde som sere ser

 

hva har dere gjort de siste dagene?

 

-l0veundemotions @ Rebecca


05.feb.2011 ? 20:46

VONDT I HALSEN - ENDA MER

Dette blir et fort innlegg...  OM AT......

.....jeg har DRIT vondt i halsen, at dere ikke aner... såe, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Så nå sitter jeg med DOC, som IKKE hjelper, jeg er heldig, ikkesant?♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥heh, morsomt innlegg du..

har dere halsbetennelse?

 

-l0veundemotions @ Rebecca

05.feb.2011 ? 14:39

HEH, OVERSKRIFT VET JEG IKKE....

Nå sitter meg og Ine å koser oss i OnePiece og daffer imens begge blogger. Idag har vi vært på oppvisning i vessiahallen for Pors indebandy, kjempe gøy. Er jo så stolte av Cheerlaget mitt♥ Det jeg så nå, så ligger jeg ikke på topplista lenger...... så det er jo morsomt å se......

Jeg har begynt å fått halsbetennelse... så det er jo så utrolig godt å ha♥♥♥♥♥♥

Ogsåå igår spiste meg og ine smothie (eller ossen man skriver det) som var så godt, så vi lagde den idag også. Legger kanskje ut video etterpå, når vi trena før oppvisning!photo: tatt av meg.

hva skal dere idag? eller hva har dere gjort? og liker dere smothie?

 

-l0veundemotions @ Rebecca♥

04.feb.2011 ? 15:09

HEI PÅ DEG

Idag skal Ine sove hos meg, og vi skal på ulrik (diskotek.) Vi skal være sammen hele helgen og det gleder jeg meg til! Så vi skal ha kjelleren for oss selv, diggass♥ Nå sitter meg og Ine på en pc vær og blogger, bloggen hennes er ~ www.xnoe.blogg.no ~

Akk nå fant Ine ut at jeg lå på 97.plass på topplisten, er så irritert. Det vil jeg ikke ha noe av, Jeg SKAL ligge på topplisten en dag, som om folk og jeg trur det lissom. Meeen lov å tru her i verden!

Ogg, jeg fikk (5) på tysk prøva, stolt jeg er ........ ♥


photo: tatt av meg. 


hva skal dere idag?-
l0veundemotions @ Rebecca

03.feb.2011 ? 21:01

PÅ TOPPLISTA I SKIEN

Heh, ja det er veldig stort for meg, for den har jeg aldri vært på før. Så det var litt fett når jeg gikk inn der å så jeg var på 93.plass. Så kanskje jeg ligger på toppen en dag?♥ KAN HENDE DA........

 

'

Tusentakk Ine for at du gjesta litt for meg lengre ned her, elskerdeg♥

hva syns dere om det, at jeg ligger på topplisten?

 

- l0veundemotions @ Rebecca

03.feb.2011 ? 20:33

GJESTEINNLEGG

Til RebeccaSofie

Hvor skal jeg begynne RebeccaSofie først må jeg bare si at jeg er veldig glad i deg du betyr så mye for meg, du har alltid vært her for meg uansett hva..Selvom vi har klarglet litt så har jeg alltid elsket deg og det håper jeg at du vet.♥
Jeg vil alltid være her for deg uansett hva, sonn som du gjør for meg !♥♥♥
Vi har så mange minner sammen at det er umulig å ramse opp alle. Alle gangene vi har sovet hos hverandre, ledd sammen, koset oss, laget reklamevideo osv...
Nå skal vi snart sove hos hverandre igjen, være sammen i helgen gått sammen nesten hver dag denne uken tror det er 1 eller 2 dager vi ikke har gått sammen, vi må fortsette sånn..Det er veldig dumt at vi ikke går i samme klasse lenger :-(

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

LOVEY YOU JENTA MII <3
hva skulle jeg gjort uten deg ?

-IneMalene@ xnoe.blogg.no


03.feb.2011 ? 15:56

OUTFIT 030211Genser er fra Cubus, 199kr. Armbånd låner av min søster. kr? 
thigst er fra bikbok, 99kr. Støveletter er fra dinsko, 199kr (før 999kr)

 

hva syns dere om OUTFITEN?

- l0veundemotions @ Rebecca

02.feb.2011 ? 22:07

BILDER

Alle bildene er blitt tatt av meg.

 

- l0veundemotions @ Rebecca

 

 

02.feb.2011 ? 15:27

OVERSKRIFT?

Som dere så i filmen rett ned her, så skulle jeg på jubileum med cheerleadinga igår. Og det var så utrolig koselig, vi spiste kake osv.
Akk nå så skal jeg spise, og etter det så skal jeg på byen for å kjøpe sko ogsånn. Etter det igjen så skal jeg på ulrik "diskotek" for de som ikke vet det :) Til helga skal meg og Ine være sammen, gleder meg så mye♥

Ja, og som dere ser så har jeg nytt design igjen, som er laget av Lisa. som står til venstre der. Det var jo så fint, så jeg måtte jo "stjele" det!

 


photo: tatt av meg.

hva syns dere om designet? hva skal dere idag?

 

 

- l0veundemotionas @ Rebecca

01.feb.2011 ? 15:44

INE ER HOS MEG

video:20110201153016822
Hvis dere lurer så er det køddevideo.

bloggen til ine  ~ xnoe.blogg.no ~

 

 

- l0veundemotions @ Rebecca

hits